Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Notiks dzīvā bibliotēka par drosmīgiem, aktīviem un stipriem liepājniekiem

Liepājā ir daudz fantastisku cilvēku, vietu un pasākumu. Tajā pašā laikā Liepājā ir arī neticami zema vēlētāju aktivitāte, vismaz pēdējās pašvaldību vēlēšanās mazāk kā 30% balstiesīgo izmantoja savu privilēģiju lemt par pilsētas nākotni.
Kādām īpašībām jāpiemīt cilvēkam, lai mēs viņu varētu saukt par liepājnieku, kuram rūp sava pilsēta? Traks, drosmīgs, atbildīgs, neatlaidīgs, prātīgs? Kāds vēl? 

Šajā dzīvajā bibliotēkā būs iespēja klausītos cilvēkos/grāmatās, kas ar savu neatlaidību, izturību, drosmi un citām īpašībām ir spējuši izlauzt varbūt pat šķietami neispējamus ceļus un pierādījuši – darot viss ir iespējams.

Dzīvā bibliotēka norisināsies sadarbojoties ar Liepājas bibliotēkām un sāksies 13:00 bērnu bibliotēkā "Vecliepājas rūķis" 3. stāvā.

Pasākums notiks projekta "Radi Liepāju pats" ietvaros. Projektu “Radi Liepāju Pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

Pasākums var tikt fotografēts un filmēts. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti Radi Vidi Pats un Aktīvo iedzīvotāju fonda komunikācijā.

ActiveCitizenFund RadiLiepājuPats