Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Tiks īstenota darbnīca par iniciatīvām un to nozīmi Liepājā

6. novembrī, pulksten 18:00, norisināsies biedrības Radi Vidi Pats veidota darbnīca par jautājumiem, kas skar visu sabiedrību – kādā pilsētā gribam dzīvot, un, kā veicināt šādas pilsētas attīstību.

Iedvesmosimies no jau esošām un īstenotām iniciatīvām, dalīsimies domās un idejās par “lieliskās pilsētas” sapni, kā arī konstatēsim esošos izaicinājumus Liepājas pilsētā un apkārtnē.

Bez ieverības nepaliks arī biedrības izveidotā iniciatīvu platforma, ar kuru darbnīcas laikā būs iespēja iepazīties plašāk – iepazīt tās darbības specifiku un mērķus, kā arī praktisku pielietojumu.

Darbnīcas formāts plānota kā praktiska darbošanās, tāpēc svarīgi, lai dalībniekiem būtu iespēja izmantot mikrofonu un kameru.

Darbnīca notiks projekta “Radi Liepāju pats” ietvaros. Projektu “Radi Liepāju pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.


Pasākums norisināsies ar platformas Zoom starpniecību. Lai pieteiktos dalībai, rakstīt uz info@radividipats.lv vai pieteikties pasākumam Facebook: https://fb.me/e/1n7zmC6pb


Pasākums var tikt fotografēts un filmēts. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti Radi Vidi Pats un Aktīvo iedzīvotāju fonda komunikācijā.

ActiveCitizenFund