Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Birstošā apmetuma lasījumi notiks 27. janvārī

Radošo un rakstošo liepājnieku veidoti, “Birstošā apmetuma lasījumi” Liepājā, Zaļās Birzs bibliotēkā notiks šī gada 27. janvārī, plkst. 16os. 

Mūsu mērķis ir pievērst iedzīvotāju uzmanību Zaļās Birzs bibliotēkas ēkas tehniskā stāvokļa uzlabošanas iespējām. Šobrīd te vietām ir krēslains apgaismojums, birst apmetums. Mēs ticam pozitīvām pārmaiņām un tam, ka pirmie soļi to virzienā apziņā tiek sperti tieši šobrīd. Nāc, apskaties, piedalies kā lasījumu klausītājs un ar savu klātbūtni kuplini lasītāju stūrīša atvēršanu, kas notiks literāro lasījumu laikā. 

“Tās nav parastas plaisas. Tur notiek dzīve.“

Mazliet vairāk gaismas starošanas mūsu bibliotēkas artērijās aizsāks projektā “Radi Liepāju pats” tapušais lasītāju stūrītis. Tas tas pirmais solis. Atnāc, piedalies un varbūt ari tev ir kāda ideja un iespēja otrajam un trešajam solim, lai bibliotēkas ikdiena kļūtu starojošāka? Gaidīsim, uz tikšanos “Birstošajos lasījumos”!

Pasākums "Birstošā apmetuma lasījumi" izaudzis no tikšanās un radošās darbnīcas ar mākslinieci Kristu Burāni, kas norisinājās pērnā gada jūlijā. Pēc darbnīcas vairāki dalībnieki turpināja domāt par mākslas kampaņām, kurās iesaistīt līdzcilvēkus, un tieši šādu domu procesā tapa arī "Birstošā apmetuma lasījumi".

Projektu "Radi Liepāju pats" finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu "Aktīvo iedzīvotāju fonds".

Pasākums var tikt fotografēts un filmēts un iegūtie materiāli var tikt izmantoti "Aktīvo iedzīvotāju fonda" un "Radi Vidi Pats" komunikācijā.

ActiveCitizenFund RadiLiepājuPats