Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Aicina uz velobraucienu, lai dalītos Liepājas Universitātes pieredzē

Projekta “Radi Liepāju pats” februāra tematika ir Liepājas Universitāte un ar to saistītā liepājnieku pieredze – gan labā, gan sliktā. Pirmais pasākums notiks 19. februārī 14:00, un tas būs velobrauciens univeristātes interesantākajām vietām pa pēdām.

Velobrauciena laikā tiks pievērsta uzmanība jautājumiem, kas skar Liepājas Universitāti – būs iespēja dalīties ar savu pieredzi un sajūtām par piedzīvoto augstākajā izglītībā gan no studējošajiem, gan absolventiem, mācībspēkiem, gan tiem, kas kādu iemeslu dēļ studijas pametuši. Velobrauciena laikā tiks atklātas universitātes interesantākās vietas, tāpēc dalībnieki būs aicināti padalīties ar jautrākajām, aizkustinošākajām un aizraujošākajām atmiņu vietām, uz kurām iespējams nokļūt ar velosipēdu, tādējādi veidojot stāstu un sajūtu braucienu par Liepājas Universitāti.

Pasākuma sākums – Juliannas pagalmā 14:00.

Februārī notiks arī Liepājas Universitātei veltīts sarunu vakars, kā arī diskusiju, uz kuru tiks aicināti jomas profesionāļi un eksperti. Visus pasākumus organizē biedrība Radi Vidi Pats.

Pasākums var tikt fotografēts un filmēts. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti Radi Vidi Pats un Aktīvo iedzīvotāju fonda komunikācijā.

Pasākums norisinās projekta "Radi Liepāju pats" ietvaros. Projektu “Radi Liepāju pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

Pasākums notiks zaļajā režīmā. Pirms pasākuma būs nepieciešams uzrādīt covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu. Bērniem līdz 12 gadu vecumam nav nepieciešams uzrādīt pārslimošanas sertifikātu vai covid-19 testu, bet bērniem, kuri vecāki par 12 gadiem, jāuzrāda covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu negatīvu skrīninga testu, kas veikts izglītības procesa ietvaros.

Pasākuma laikā visiem dalībniekiem jāievēro CSDD noteikumi. Bērniem līdz 12 gadu vecumam jālieto galvas aizsargķivere. Bez tās bērns pasākumā nevar piedalīties. Vecāki, kas dodas velobraucienā kopā ar saviem bērniem līdz 14 gadu vecumam, uzņemas pilnu atbildību par to, ka bērns ievēro visus noteikumus (nebrauc pa priekšu vadītājam, nebrauc uz ceļa braucamās daļas, kur tas nav atļauts utt.)

ActiveCitizensFund RadiLiepājuPats