Kontrasts

Fonta izmērs

news_show
Foto: Jeļizavete Borodina

Projektu īstenotāji un interesenti aicināti uz diskusiju un nodarbību

28. janvārī no pulksten 12:00 līdz 17:00 Rīgas ielā 67, biedrības “House of hope” telpās norisināsies biedrības “Radi Vidi Pats” īstenotā projekta “Radi Liepāju pats” pasākums “Vai eksistē dzīve pēc projekta?”, kas būs pēdējā šāda veida diskusija un nodarbība projektā.

Pasākums notiks trijās daļās:

1) Diskusija ar Aktīvo iedzīvotāju fonda projektu īstenotājiem par to, kā turpināt iesāktos procesus pēc projektu beigām, kā izdodas iesaistīt iedzīvotājus un veicināt līdzdalību. Diskusijā piedalīsies Lolita Terēze Nicmane (Mediācijas Telpa, Rīga), Martins Muitenieks (Kuršu iniciatīvu fonds, Pape), Inga Birzgale (Attīstības platforma YOU+, Liepāja), Daina Dubra (Piekrastes Konvents, Engure).

2) Saruna par tēmu līdzdalība, kurā tiks izmēģināta demokrātijas kvadrātmetra metode, kā arī ģenerētas idejas veiksmīgu līdzdalības procesu turpināšanai;

3) Nodarbība “Kopumā normāli”, kurā uz mācīšanās procesu, kas notiek gan ikdienā, gan biedrības rīkotajās aktivitātēs varēs palūkotes ar mācīšanās rīka – atgriezeniskās saites starpniecību, kas var palīdzēt augt daudzām organizācijām.

Pasākumā tiks nodrošinātas pusdienas, taču vietu skaits ir ierobežots. Lai piedalītos pasākumā, nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu:https://forms.gle/rotG14y9AE9uFJca9

Pasākums notiks projekta "Radi Liepāju pats" ietvaros. Projektu "Radi Liepāju pats" finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu "Aktīvo iedzīvotāju fonds".

Pasākums var tikt fotografēts un filmēts un iegūtie materiāli var tikt izmantoti "Aktīvo iedzīvotāju fonda" un "Radi Vidi Pats" komunikācijā.