Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Turpinās nodarbību cikls par demokrātiju

Biedrība Radi Vidi Pats šobrīd īsteno nodarbību ciklu par demokrātiju “Neticu demokrātijai. Gribu demokrātiju.” Nodarbībās tiek aplūkoti dažādi ar demokrātiju saistīti jautājumi un organizētas diskusijas nelielās grupās. 

Nodarbību cikls norisinās projekta “Radi Liepāju pats” ietvaros un līdz šim īstenotas nodarbības par demokrātijas vēsturi, kas sniedza ieskatu demokrātijas attīstībā un dažādajās formās, kā arī par mūsdienu tiešsaistes iespējām, ar kuru palīdzību ietekmēt politisko dienaskārtību Latvijā un savā pašvaldībā. Par nodarbībām vairāk iespējams lasīt projekta mājaslapā.

Trešā nodarbība ar nosaukumu “Vēlēšanas” norisināsies 17. aprīlī, 17:00, izmantojot tiešsaistes platformu ZOOM. Nodarbību vadīs biedrības “Radi Vidi Pats” pārstāves Ieva Ignatova un Anna Paula Gruzdiņa. Ievai ir izglītība un pieredze kā vēstures un sociālo zinību skolotājai, kā arī padziļināta interese par demokrātijas jautājumiem. Anna Paula ikdienā strādā par muzejpedagoģi Liepājas muzejā un spēj aizraut dažādas auditorijas par dažādiem vēstures tematiem.

Pieteikšanās, rakstot uz ieva.ignatova@gmail.com

Uz nodarbību aicināts ikviens interesents, bet, jo īpaši tie cilvēki, kuriem ikdienā trūkst pieredzes un zināšanu, kā demokrātiskā sabiedrībā realizēt savas tiesības, ietekmēt procesus un, kā būt pilsoniski aktīviem. Nodarbību cikls tiks īstenots līdz šā gada oktobrim.

Projektu “Radi Liepāju pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

Informāciju sagatavoja

projekta Radi Liepāju pats

sabiedrisko attiecību vadītāja

Ilze More

29830259


 Drukāt