Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Sarunu vakars – ko šķiro Liepājā?

26. februārī, kā ierasts katra mēneša pēdējā piektdienā, biedrība “Radi Vidi Pats” rīko sarunu vakaru. Šoreiz par atkritumu šķirošanas iespējām, iedzīvotāju motivāciju to darīt un jaunākajām aktualitātēm šajā jomā Latvijā un Liepājā.

Latvijā sadzīves atkritumu apjoms pēdējo desmit gadu laikā ir tikai audzis. Kā un, cik daudz liepājnieki šķiro savus atkritumus? Ar kādām problēmām saskaras visbiežāk? Un, ko gribētu savādāk? Runāsim par šiem un citiem jautājumiem, jo īpaši tiem, kas attiecas uz organisko atkritumu savākšanu un pārstrādi. Mazliet ieskatīsimies Eiropas Savienības direktīvās un tajā, uz ko būtu jātiecas arī Latvijai atkritumu pārstrādes jomā.

Sarunu vakaram var pieteikties, rakstot uz ilze.mors@gmail.com vai sekojot līdzi aktualitātēm Facebook notikumā. Sarunu vakars norisināsies tiešsaistes platformā “Zoom”. Sarunu vakari tiek īstenoti projekta “Radi Liepāju pats” ietvaros un notiek, kopš 2020. gada oktobra. Kopumā sarunu vakari pulcējuši vismaz 50 interesentus.

Projektu “Radi Liepāju pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu Aktīvo iedzīvotāju fonds”.