Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Svinēsim ražas svētkus Kopienas dārzā

2. oktobrī, no 12:00 līdz 20:00 Kopienas dārzā Liepājā, Kuģinieku ielā 6, norisināsies ražas ievākšanas, dārza ieziemošanas pasākums, kā arī aktivitātes ģimenēm un bērniem.

Dienas gaitā nelielās cilvēku grupās plānots ieziemot augus, izvest kompostu, gatavot jaunas kastes  dobēm, kā arī tās piepildīt ar zemi. Būs arī sīpolpuķu stādīšana, dārza dekorēšana un daudz kas cits.

Dalībnieki uz pasākumu aicināti ierasties atbilstošā apģērbā, kuru nebūs žēl sasmērēt un, kas pasargās no tās dienas laikapstākļiem. Uz pasākumu var ņemt līdzi dārza darbiem nepieciešamus instrumentus (šis tas ir arī uz vietas), uzkodas piknikam, kā arī savu trauku – vakara gaitā tiks gatavota veģetāra zupa no dārzā atrodamajām veltēm.

Paralēli aktīvai darbībai dārzā 16:00 notiks pasākums bērniem “Pasaku dārzs”, kurā ar dažādu pasaku un zināmu stāstu pārrunāšanu tiks iepazīts gan dārzs, gan dzīvā daba mums apkārt. Pasākums paredzēts pirmsskolas un jaunākās sākumskolas vecuma bērniem.

Pasākumu rīko biedrība Radi Vidi Pats un tas tiks fotografēts un filmēts. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti biedrības Radi Vidi Pats un Aktīvo iedzīvotāju fonda komunikācijā.

 

Pasākums notiek projekta "Radi Liepāju pats" ietvaros. Projektu Radi Liepāju pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

 

Informāciju sagatavoja
Ilze More

Radi Liepāju pats

sabiedrisko attiecību vadītāja

29830259

ActiveCitizensFund RadiLiepājuPats KopienasDārzs