Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Notiks sēklu lološanas pasākums Kopienas dārzā

27. augusta vakarā, no pulksten 17:00 līdz 20:00, aicinām uz sēklu lološanas pasākumu Kopienas dārzā, kura mērķis ir veicināt izpratni par pārtikas aprites  un loloto sēklu nozīmi, dalīties ar informāciju un viedokļiem par sēklu pieejamības un demokrātijas kopsakarībām un to saistītajiem procesiem pasaulē un Latvijā.

Darbnīca ar nosaukumu “Sēklas. Demokrātija. Kāds sakars?” brīvā formā sniegs ieskatu sēklu autortiesību jautājumos, likumos par sēklu selekcionēšanu un citiem ar sēklām saistītajiem aspektiem. Būs arī praktiska darbošanās – atkarībā no laikapstākļiem notiks Kopienas dārza sēklu ievākšana, iepazīšana, kā arī sēklu maiņa. Tāpēc tie, kas vēlas dalīties un mainīties ar savu augu sēklām, kā arī par tām pastāstīt nedaudz vairāk, aicināti sēklas ņemt līdzi.

 

Pasākums notiks projekta “Radi Liepāju pats” ietvaros. To finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”. Pasākums tiks fotografēts un filmēts. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti Radi Vidi Pats un Aktīvo iedzīvotāju fonda komunikācijā.

 

Informāciju sagatavoja
Ilze More

Radi Liepāju pats

sabiedrisko attiecību vadītāja

29830259