Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Kā būt māksliniekam Liepājā?

Ceturtdien pulksten 16:00 topošajā mākslinieku rezidenču centrā “INTERNĀTS” Krūmu ielā 65 notiks saruna “Kā būt māksliniekam Liepājā?”, kuru organizē biedrība “Radi Vidi Pats”.

Uz sarunu aicināti dažādu radošo un mākslas industriju pārstāvji, lai pārrunātu tās problēmas un jau esošos risinājumus, ar kādiem saskaras mākslinieki Liepājā. Vai Liepājā māksliniekiem un radošajiem cilvēkiem ir pietiekams atbalsts? Vai ir piemērotas telpas izstādēm un pieejams finansējums? Kādas ir nākotnes perspektīvas? Uz šiem un citiem jautājumiem tiks meklētas un varbūt arī rastas atbildes.

Sarunu vakari norisinās projekta “Radi Liepāju pats” ietvaros kopš 2020. gada rudens. Šajā laikā iedzīvotāji sarunājušies un meklējuši risinājumus tādiem jautājumiem kā gaisa kvalitāte Liepājā, kaimiņu attiecībām, Liepājas universitātes nākotnes scenārijiem, mikrorajoniem, atkritumiem u.c.

Projektu “Radi Liepāju pats” un tematiskos sarunu vakarus finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

Pasākums tiks filmēts un fotografēts un materiāli tiks izmantoti biedrības "Radi Vidi Pats" un "Aktīvo iedzīvotāju fonda" komunikācijā.

ActiveCitizensFund RadiLiepājuPats