Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Aicina uz sarunu vakaru par kaimiņu būšanu

Sarunu vakars “Kaimiņu būšana” norisināsies 30. augustā, 18:00, Kopienas dārzā, Kuģinieku ielā 6, kur notiks saruna par kopienām, mēģinājumi definēt, kas tieši tās ir, kā arī noskaidrot, kādi iedvesmojoši piemēri ir tepat, Liepājā.

Tuvojoties Kopienas dārza sezonas noslēgumam, biedrība Radi Vidi Pats projekta “Radi Liepāju pats” ietvaros vēlas ar iedzīvotājiem pārrunāt izaicinājumus, kas radušies Juliannas teritorijas attīstības gaitā – gan par vandālismu, trokšņiem, gan sadzīvošanas un savstarpējo sarunu piemēriem. Iedzīvotāji aicināti piedalīties sarunā ar savu kritiku, viedokli un arī risinājumiem situācijām, ar kurām šajā laikā saskārušies.

Tāpat aicināti pievienoties liepājnieki, kuriem draudzīga un uz savstarpēju sadarbību vērsta kaimiņu būšana nav sveša un dalīties ar saviem iedvesmas piemēriem.

Lietus gadījumā pasākums tiks pārcelts tiešsaistē. Informācijai līdzi var sekot biedrības mājaslapā www.radividipats.lv vai facebook lapā.

Pasākums notiks projekta “Radi Liepāju pats” ietvaros. To finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”. Pasākums tiks fotografēts un filmēts. Iegūtie materiāli var tikt izmantoti Radi Vidi Pats un Aktīvo iedzīvotāju fonda komunikācijā.

 

Informāciju sagatavoja

Ilze More

Radi Liepāju pats

sabiedrisko attiecību vadītāja

29830259

ActiveCitizensFund