Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Radi Vidi Pats aicina uz diskusija par jauniešu vietu pilsētā

Projekta Radi Liepāju pats” ietvaros 22. novembrī 16:00 biedrība Radi Vidi Pats rīko diskusiju Liepāja jauniešiem”, lai vienkopus aicinātu izteikties un diskutēt jomas profesionāļus, kas saistīti ar darbu ar jauniešiem. Pasākums norisināsies tiešraidē, kuru būs iespējams vērot biedrības Facebook kontā.

Lai analizētu jauniešiem svarīgu jautājumu norisi Liepājā un veidu, kā tiek risinātas dažādas problēmas, kas skar jauniešus, kā arī saprastu, kādas tieši ir šīs problēmas, biedrība Radi Vidi Pats organizē tiešsaistes diskusiju, tādējādi radot publisku iespēju par šo tematu runāt un apkopot pozitīvās un varbūt arī ne tik pozitīvās pieredzes.

Pasākuma laikā tiks diskutēts par jauniešu vietu un lomu Liepājas stratēģiskajos attīstības plānos, par pēdējā laika izaicinājumiem, kas jauniešus skāruši profesionāli un mentāli un daudz ko citu.

Diskusijā piedalīsies:

  • Jaunatnes darbiniece Linda Markuss-Narvila
  • Liepājas Skolēnu domes prezidents Valters Toms Vasermanis
  • Liepājas Jauniešu mājas vadītāja Ance Medne-Strazda
  • Projekta “Proti un dari” jauniešu mentore Kristīne Jonova
  • Biedrības “Attīstības platforma YOU+” vadītājs Andris Kāposts

Ikviens var iesaistīties diskusijā, vērojot to Radi Vidi Pats facebook kontā un uzdodot jautājumus tiešraidē komentāru sadaļā vai iesūtot tos iepriekš uz e-pastu info@radividipats.lv. Diskusijas ieraksts būs skatāms arī pēc pasākuma biedrības Youtube kontā.

Diskusija notiek projekta “Radi Liepāju pats” ietvaros. Projektu “Radi Liepāju pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu “Aktīvo iedzīvotāju fonds”. “Radi Liepāju pats” ietvaros notiek sarunu vakari, diskusijas, tematiskie velobraucieni, izveidots Kopienas dārzs, savukārt nākotnē plānoti dzīvās bibliotēkas pasākumi un mākslas kampaņa. Diskusiju vakarus vieno uz rīcību vērsts jautājums “Ko mēs kā sabiedrība varam darīt, lai šo problēmu/situāciju risinātu un ietekmētu?”

 

Informāciju sagatvoja

Ilze More

Radi Liepāju pats

sabiedrisko attiecību vadītāja

29830259

ActiveCitizensFund