Kontrasts

Fonta izmērs

news_show

Aicina uz sarunu nevalstisko organizāciju pārstāvjus

Šā gada 29. janvārī, 18:00, biedrība "Radi Vidi Pats" rīko sarunu vakaru par nevalstisko organizāciju sadarbības un stiprināšanas iespējām. Šis būs jau piektais sarunu vakars, kuru biedrība organizē Liepājas iedzīvotājiem, lai aktualizētu sabiedrībā nozīmīgus tematus un rastu risinājumus problēmām.

Vairums Liepājas nevalstiskās organizācijas neveido sadarbības, bieži vien cita par citu neko daudz nezina. Tieši tāpēc šajā mēnesī biedrība Radi vidi pats vēlas vairāk noskaidrot par citu organizāciju darbību, pieredzi un ikdienas situāciju, kā arī vajadzības un nākotnes iespējas. Sarunu vakarā plānots apspriest arī kopīgas NVO mājas meklējumus, kas varētu kļūt par fizisku pulcēšanās un satikšanās vietu. Lai arī sarunu vakars paredzēts ikvienam interesentam, īpaši aicināti pievienoties biedrību un nodibinājumu pārstāvji un aktīvisti. Sarunu vakaram pieteikties var Facebook notikumā vai rakstot uz e-pastu ilze.mors@gmail.com

Projekta “Radi Liepāju pats” ietvaros turpmāk katra mēneša pēdējā piektdienā norisināsies kādam aktuālam tematam veltīta saruna. Līdz šim notikuši jau četri sarunu vakari, kas tika veltīti dažādām tēmām – gaisa kvalitātei Liepājā, Karostas kopienas dārza izveidei, mikrorajoniem un ar tiem saistītajiem izaicinājumiem.Šajos sarunu vakaros kopumā piedalījušies vismaz 40 cilvēki.

Projektu “Radi Liepāju pats” finansē Islande, Lihtenšteina un Norvēģija caur EEZ un Norvēģijas grantu programmu Aktīvo iedzīvotāju fonds”.

Aktīvo iedzīvotāju fonds ir EEZ un Norvēģijas grantu programma, kas tiek īstenota 15 Ziemeļeiropas, Centrāleiropas un Dienvideiropas valstīs

Plašāka informācija par Aktīvo iedzīvotāju fondu: www.activecitizensfund.lv. 

Informāciju sagatavoja:

Ilze More