Kontrasts

Fonta izmērs

news_show
Liepājas jauniešu pasākumā – Mad Liepāja 2023

(Pār)maiņas punkta aktivitātes Kurzemē

(Pār)maiņas punkta aktivitātes Kurzemē

 

Vasaru esam aizvadījuši viesojoties vairākos Kurzemes miestos un to rīkotajos pasākumos:

 

14. jūlijā bijām Pāvilostas mākslinieku rezidencē PAiR, kur mūs iepriecināja tur izveidotais Grāmatu maiņas skapis.

 

 

15. jūlijā  viesojamies Vērgales pilsētas svētku tirdziņā, kur mūs iepriecināja ļaudis, kas bija gatavojušies maiņai un nāca ar savām lietām. Galvenais secinājums: visvairāk ņem to, ko paši vietējie atnes.

 

 

29. jūlijā bijām ar savu stendu un aktivitātēm Demokrātijas festivālā Kuldīgā. Bijām sajūsmā par cilvēku līdzdalību, festivāla saturu, labajiem laikapstākļiem un komplimentierm, ko saņēmām no apmeklētājiem. Daudz ko iemainījām. Nākamgad gribam doties atkal.

 

 

12. augustā piedalījāmies Aizputes pilsētu svētkos un darbrojāmies kopā ar jauniešiem no Ideju Mājas 

 

 

29. augustā noslēdzām vasaru darbojoties vienā jaudīgā Liepājas jauniešu pasākumā – Mad Liepāja 2023. Interesentu un radošo darbnīcu dalībnieku skaits bija neizsmeļams. Tā bija viena no jaudīgākajām darbadienām šajā vasarā.

 

 

27. oktobrī mūs uzņēma Dienvidkurzemes Jauniešu diena  Nīcā, kur  jaunieši izrādīja lielu interesi par radošajām darbnīcām, īpaši auskaru veidošanu, taču mazāka bija interese par mantu maiņu līdz brīdim, kad bariņš meiteņu attapās, ka ir jāsapošas vakara ballītei. 

 

 

Projekts “Ārā no skapja” tiek finansēts ar  Liepājas pilsētas domes  un  Eiropas Komisijas Eiropas Solidaritātes korpusa, kuru Latvijā administrē Jaunatnes Starptautisko programmu aģentūra, atbalstu. Par publicēto saturu atbild biedrība  Radi Vidi Pats.